Uçak Bileti İletişim Bilgilendirme

 Ana sayfa > Haberler > Uçak Bileti İletişim Bilgilendirme

20 Ekim 2022

Uçak Bileti İletişim Bilgilendirme

UÇAK BİLETİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ


Uçak Bileti İletişim :0850 532 60 74


Uçak Bileti Telefon: 0850 532 60 74


Uçak Bileti Değişim: 0850 532 60 74





Günümüzde seyahat etmek iş, turizm, tatil ve özel sebeplerden dolayı oldukça fazla yapılan bir eylemdir, seyahat edecek kişilerin popüler olarak kullandıkları alternatifler kara ,hava ve demir yollarıdır. Toplu taşıma araçları ile farklı bir ile seyahat fiyat açısından uygun olsa da zahmetli ve yorucu bir ulaşım aracıdır. Buna alternatif olarak zaman ve rahatlık açısından oldukça popüler olan hava taşımacılığı tercih edilmektedir. Gideceğiniz mesafeye en kısa sürede ve güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlayan hava yolu taşımacılığı aynı zamanda konforlu bir ulaşım sağlamaktadır. Seyahatinde hava yolu ulaşımını tercih edecek yolcularımızın tarih, saat ve bütçelerine uygun uçak bileti bulmaları için bir alternatif bir yol olan web siteleri üzerinde, firmalar arasında istekleri doğrultuda bilet bulamamaları veya var olan uçak biletleri üzerinde soru veya sorunları hakkında çözüm yolları aramakta zorluk çekmeleri durumunda alanında deneyimli temsilcilerimiz ile irtibata geçerek daha hızlı ve kolay bir çözüm bulmaları konusunda hizmet vermekteyiz. Sizde müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçerek bu fırsattan yararlanabilirsiniz. 0850 532 60 74





Müşteri Temsilcisi ile Bilet Almanın Avantajları

  1. Müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmeler sizin güvenliğiniz ve firmamızın hizmet kalitesini arttırmak amacı ile kayıt altına alınmaktadır.
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde alanında deneyimli temsilcilerimiz sayesinde istediğiniz yön , tarih, saat ve bütçenize uygun bilet bulmak daha kolay ve keyifli bir hale gelecektir.
  3. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız uçak bileti işlemlerinde seyahat edeceğiniz bilet üzerindeki hakları öğrenebilir ve aklınızdaki sorulara daha net bir cevap bulabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. 
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlem sonrasında uçuş bilgileriniz tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak gönderilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 532 60 74





Uçak Bileti Ofisi Danışma Hattı

Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçmek için aşağıda belirtilen iletişim numaralarını kullanabilirsiniz.

Uçak bileti iletişim hattı: 0850 532 60 74

Uçak bileti iptal iletişim hattı: 0850 532 60 74

Uçak bileti değişim iletişim hattı: 0850 532 60 74






Türkiye’de ve Dünyada seyahat etmek artık çok kolay bir hale gelmiştir. İnsanlar hava yolu ulaşımını sıklıkla kullanmaktadırlar. Buna bağlı olarak hava yolu firmaları da satış ofislerinin yanı sıra telefon ile hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerinin bilet satışı, iptal, iade işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Hali hazırda hava yolu firmalarının kendi çağrı merkezleri vardır yoğun talepten dolayı 0850 li hatlar vasıtasıyla acentelerinde uçak bilet satışını, iptalini ve değişikliğini acentemizde olduğu gibi yapmaktadırlar.

Otobüs biletleri ile hava yolu firmalarının bilet fiyatlarının birbirlerine yakın fiyatta olması sebebiyle müşterilerin çoğunluğu seyahatlerinde uçak firmalarını tercih etmektedir konforlu ve hızlı bir şekilde gidecekleri ile ulaşım otobüse kıyasla uçak ile seyahat daha müşterilere daha cazip gelmektedir.