Pegasus İletişim Bilgilendirme

 Ana sayfa > Haberler > Pegasus İletişim Bilgilendirme

14 Ocak 2024

Pegasus İletişim Bilgilendirme

Pegasus Uçak Bileti Ofisi İletişim Hattı


 Sizde Acentası olduğumuz Pegasus uçak bileti almak , biletiniz üzerinde değişiklik yapmak veya biletinizi iptal etmek için müsteri temsilcilerimizden yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.



Pegaus Uçak Bileti İletişim:


Pegaus Uçak Bileti Satın Alma İletişim:

0850 532 60 74

Pegaus Uçak Bileti Değişim İletişim:

0850 532 60 74








Müşteri Temsilcisi ile Bilet Almanın Avantajları


  1. Müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmeler sizin güvenliğiniz ve firmamızın hizmet kalitesini arttırmak amacı ile kayıt altına alınmaktadır. 
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde alanında deneyimli temsilcilerimiz sayesinde  istediğiniz yön , tarih, saat  ve bütçenize uygun bilet bulmak daha kolay ve keyifli bir hale gelecektir.
  3. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız uçak bileti işlemlerinde seyahat edeceğiniz bilet üzerindeki hakları öğrenebilir ve aklınızdaki sorulara daha net  bir cevap bulabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi üzerinden hizmet bedeli dahilinde yapılmaktadır.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlem sonrasında uçuş bilgileriniz tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak gönderilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 532 60 74





Pegasus Uçak Bileti Hakkında

Acentası olduğumuz Pegasus hava yolları biletleri için müşteri temsilcilerimizi arayıp hızlıca tüm uçuşları sorgulatabilirsiniz. 3d secure ile hemen uçak biletinizi alabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Tursab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden Yapılmaktadır. Firmamız Pegasus Havayolları'nın MEMTR00 acenta koduyla hizmet vermektedir. 

Pegasus 1990 yılında Aer Lingus, Silkar Yatırım ve Net Holding'in ortak girişimiyle İstanbul'da kurulan Pegasus, charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapmıştır. 1994 yılında Çukurova Holding yönetiminde bulunan Yapı Kredi Bankası tarafından satın alınmış olunup, 2005 yılında Yapı Kredi Bankası'na ait hisselerinin tamamını Şevket Sabancı ve ailesine ait olan Esas Holding A.Ş. tarafından satın alınmıştır.[2] Ve aynı yıl Aralık ayında tarifeli iç hat seferlerine başlayarak Türkiye’de faaliyet gösteren 4. tarifeli havayolu olmuştur.



Pegasus Uçak Bileti İletişim:

Pegasus Uçak Bileti Satın Alma İletişim: 0850 532 60 74

Pegasus Uçak Bileti Değişim İletişim: 0850 532 60 74



Pegasus  Avrupa, Orta Doğu, Rusya, Orta Asya ve Kuzey Afrika’ya yayılan bir coğrafyada olmak üzere 42 ülkede 111 noktaya tarifeli seferler gerçekleştirmektedir.

2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar Amerikan doları olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibarıyla Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır. Paylarının yüzde 34,5'lik kısmını halka arz ederek 26 Nisan 2013 tarihinde Borsa İstanbul’da “PGSUS” kodu ile işlem görmeye başlayan Pegasus Hava Yolları; Türkiye’de borsaya kote olan ilk özel havayoludur.

maksibilet.net yutdışı ve yurtiçi bir çok noktaya sahip havayolu şirketlerinin uçak biletini satın almak, iptal, değişim ve rezervasyon işlemlerinizi yaptırmak için 0850 532 60 74 Pegasus iletişim çağrı merkezimizi arayabilir uzman ve yetkili müşteri temsilcilerimizle kişisel tercihlerinize göre promosyon, ekonomik, business class biletleri araştırabilir dünyanın ve Türkiye’nin her noktasına uçak biletinizi satın almak ve rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirmek için ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.





Pegasus Bagaj Taşıma Şartları ve Bilgileri


-  Uçak içerisine, yalnızca 1 adet ve boyutları en fazla 55x40x20 cm ebatlarında olan kabin bagajınızı getirebilirsiniz.

-  Ek Bagaj Hakkı satış işlemleri ilgili uçuşun uçuşa kayıt (check-in) işlemlerinin kapanışına kadar Pegasus İnternet Sitesi, Pegasus Çağrı Merkezi, Seyahat Acenteleri ve Havalimanı Satış Ofislerinde gerçekleştirilebilmektedir.

-  2 yaşından küçük bebek yolcular için serbest bagaj hakkı tüm paketler ve hatlar için 10 kg olarak uygulanır. 






Pegasus Bilet Değişikliği



Pegasus Uçak Bileti satın alan yolcularımızın çeşitli sebeplerden dolayı satın aldıkları biletleri değiştirmek durumunda kalmalarında Pegasus resmi web sitesi üzerinden satın alınan uçak biletleri için online bilet değişikliği sunmaktadır. Check-in işlemi yapıldıktan sonra bilet üzerinde online olarak işlem yapılmamaktadır. Uçak bileti değişiklik işlemleri için Pegasus çağrı merkezi 0888 228 1212 nolu numaran değişiklik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.





Pegasus İletişim


Pegasus 0888 228 1212, numarası hala aktif olarak hizmet vermektedir buna rağmen Türkiye sınırları içerisinde çağrı merkezi olarak popülerliğini yitirmiş olduğu aşikardır. Pegasus çağrı merkezi numarasına seçenek olarak kolay ulaşılabilir ve rahatça işlem yapabileceğiniz 0850 532 60 74 numaralı çağrı merkezimizi arayarak tüm işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde alanında deneyimli ve yetkili müşteri temsilcilerimiz ile gerçekleştirebilirsiniz.


Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız tüm görüşmeler operatörünüz tarafından belirlenen ücret üzerinden ücretlendirilecek tir. Bu ücret haricinde farklı bir ücretlendirme ile karşılaşmazsınız.





Uçak Biletinizi Satın Alırken Karşılaşabileceğiniz Olumsuzluklar


İnternet üzerinden yapmak istediğiniz işlemlerde Pegsus gibi firma için çok fazla seçenek alacaksınız. Birçok site üzerinden karşınıza sayfalar çıkacaktır. İnterneti çok iyi kullanamıyor olabilirsiniz bu karmaşık sayfalar içerisinde düzenli ve sade bilgiden kopmadan işlem yapmanız için maksibilet.net’i sizlere sunuyoruz yapacağınız işlemlerde internet üzerinden aksaklık veya yanlış işlem yapma gibi durumunda kalırsanız ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz. 0850 532 60 74. Telefon ile uçak bileti satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı konular vardır gelin bun konuları birlikte inceleyip sonuçlandıralım.